Održana radionica SWOT analize za potrebe izrade strategije razvoja Regionalnog centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji

Za potrebe izrade strategije razvoja Regionalnog centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji koji je uspostavljen kroz projekt „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“ koji se financira iz sredstava Europske unije, održana je radionica SWOT analize.

 

                 1               2

 

Glavni cilj radionice bio je sakupiti povratnu informaciju od dionika u svrhu izrade strateškog dokumenta koji će uključivati sve aspekte djelovanja Centra kompetentnosti te prijedloge aktivnosti koje će dovesti do njegove dugoročne održivosti.

 

       3              4

 

Na radionici su također predstavljeni prikupljeni podaci o stanju tržišta rada i obrazovnih potreba nove i trenutne radne snage na području Koprivničko-križevačke županije i okolnih županija. Prikupljene podatke predstavila je gđa Sanja Crnković Pozaić koja se prisutnima obratila putem Zoom linka.

Ukupna svrha SWOT analize bilo je ispitati unutarnje i vanjske čimbenike koji pomažu ili prijete u postizanju svakog od svojih ciljeva.

 

Logo Cekom 2 2

 

ELEMENTI VIDLJIVOSTI

 

„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničke škole Koprivnica“

 

 

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA
Koristimo kolačiće
Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja i oglasa, za pružanje značajki društvenih medija i za analizu prometa.