Projektni tim županijskog Centra kompetentnosti održao radni sastanak – kontrolno tijelo pohvalilo napredak projekta

U prostorijama Županijske uprave u utorak, 26.listopada održan je radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji pod vodstvom voditelja projekta Darka Masneca. Na sastanku se razgovaralo o aktualnom stanju i provedenim aktivnostima na projektima  „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ i „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“.

Voditelj projekta Masnec je izrazio zadovoljstvo nakon što je kontrolno tijelo – Organizacijska jedinica za upravljanje strukturnim instrumentima (DEFCO) Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih,  nedavno izvršilo kontrolu projekta te je istaknuo kako je županijski Centar kompetentnosti u pogledu organizacije i dinamike radova te do sad izvršenih obaveza daleko ispred ostalih u državi.

Na radnom sastanku raspravljano je i o nastavku provedbe aktivnosti edukacija za profesore i zaposlenike partnerskih institucija, Danu otvorenih vrata Centra kompetentnosti koji će se održati u Obrtničkoj školi Koprivnica i Strukovnoj školi Đurđevac te pripremi tehničkih specifikacija za nadolazeću nabavu namještaja i ostale opreme.

20211026 080640IMG 3826

 

 

KompletRC

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA
Koristimo kolačiće
Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja i oglasa, za pružanje značajki društvenih medija i za analizu prometa.