Studijski posjet Fakultetu elektrotehnike, računalstva i informatike Maribor

Nastavnici Obrtničke škole Koprivnica i Strukovne škole Đurđevac odradili drugo studijsko putovanje u sklopu projekta "Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu"

    1 1    2 2

 

Ovaj puta, studijsko putovanje bilo je u Mariboru gdje su nastavnici obišli Fakultet elektrotehnike, računalstva i informatike - FERI.

Predstavnici fakulteta Dežan Katarina i Ogrizek Pavel prisutnima su predstavili fakultet, mogućnosti koje fakultet nudi, strukturu fakulteta te mogućnosti suradnje sa srednjim školama.

 

3 3

 

Fakultet elektrotehnike, računalstva i informatike - FERI prostire se na preko 22.000 metara kvadratnih prostora, broji oko 315 zaposlenika, te je jedan od najvećih fakulteta u Republici Sloveniji.

U sklopu fakulteta je 8 različitih instituta - institut za automatizaciju, računalnu znanost, informatiku, elektroenergetiku, elektroniku i telekomunikacije, robotiku, matematiku i fiziku i medijsku pismenost, a cijeli fakultet podijeljen je na 30 laboratorija u kojima se odvija praktična nastava.

 

   8 8   12 12

 

Nakon kratkog uvoda, vodio se razgovor o mogućnostima suradnje između dviju škola i fakulteta kroz Erasmus programe i ostale EU projekte, a nakon razgovora nastavnici obje škole obišli su neke od praktikuma i laboratorija.

 

   4 4    6 6

   9 9    14 14

LOGO cekom2 768x259 1 300x101

CEKOM slika 1 300x105

 

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA
Koristimo kolačiće
Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja i oglasa, za pružanje značajki društvenih medija i za analizu prometa.