Projektni tim županijskog Centra kompetentnosti održao radni sastanak – u tijeku edukacije i nabava opreme

U prostorijama Županijske uprave u četvrtak, 7.listopada održan je radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji pod vodstvom voditelja projekta Darka Masneca. Članovi tima uvodno su analizirali stanje i evaluirali dosad provedene aktivnosti u sklopu projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ te projekta „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“.

Na radnom sastanku raspravljano je o dinamici provedbe aktivnosti edukacija za profesore i zaposlenike partnerskih institucija, rokovima i pripremi dokumentacije potrebne za pripremu zahtjeva za nadoknadom sredstava, terminima i mogućnostima sigurne organizacije sajmova Obrtničke škole Koprivnica i Strukovne škole Đurđevac te pripremi tehničkih specifikacija za nadolazeću nabavu namještaja i ostale opreme.

Uz predstavnike članova projektnog tima, sastanku su prisustvovali i predstavnici PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije koja pruža stručnu podršku u provedbi oba projekta obuhvaćena Centrom kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Podsjetimo, županijskim Centrom kompetentnosti će se unaprijediti infrastruktura Obrtničke škole Koprivnica te partnerske ustanove Strukovne škole Đurđevac. Navedene škole će se ovim iznimno vrijednim projektom u kojem Županija sudjeluje kao partner, rekonstruirati, nadograditi i opremiti sa svom relevantnom specijaliziranom opremom vezanom za (pod)sektore elektrotehnike i računalstva što će omogućiti pristup kvalitetnom učenju temeljenom na radu te razvoj kompetencija radne snage i budućih zaposlenika lokalnih i regionalnih tvrtki.

IMG 2309IMG 2308

KompletRC

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA
Koristimo kolačiće
Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja i oglasa, za pružanje značajki društvenih medija i za analizu prometa.