Održane tehničke konzultacije u pripremi postupka javne nabave opreme za potrebe projekta županijskog Centra kompetentnosti

U prostorima Županijske uprave održane su tehničke konzultacije u pripremi postupka javne nabave opreme za potrebe projekta Centra kompetentnosti Koprivničko-križevačke županije, s ciljem što kvalitetnije izrade tehničke specifikacije predmeta nabave. Na tehničkim konzultacijama sudjelovali su predstavnici zainteresiranih gospodarskih subjekata te predstavnici naručitelja osobno i online.

IMG 2760

U ime naručitelja prisustvovali su predstavnici Centra kompetentnosti, nastavnici Obrtničke škole Koprivnica i Strukovne škole Đurđevac te predstavnici Koprivničko-križevačke županije zaduženi za postupak javne nabave. Sa strane potencijalnih ponuditelja tehničkim konzultacijama odazvali su se predstavnici gospodarskih subjekata: ProElektronika d.o.o., Amtest d.o.o., SMC Industrijska automatika d.o.o., Festo d.o.o., Belmet 97 d.o.o., Omega IT d.o.o., ABB Inženiring d.o.o., Pro-AIT d.o.o., Lost d.o.o., Automatizacija industrijskih postrojenja d.o.o., 3D Porta i Selen d.o.o.

2 2

Predstavnici gospodarskih subjekata, potencijalni ponuditelji u postupku javne nabave, iznijeli su svoja mišljenja o tehničkim specifikacijama, odnosno predložili preinake opisa pojedinih stavaka kako bi isti bili bolje razumljivi i usklađeni. Svi izneseni prijedlozi, kao i oni koji će biti pismeno dostavljeni nakon tehničkih konzultacija, biti će razmotreni te će tehnička specifikacija biti dorađena uvažavajući opravdane prijedloge. U cilju zadržavanja transparentnosti, svi prijedlozi kao i odgovori o uvažavanju istih te dorađena tehnička specifikacija bit će javno objavljeni.

1 1

Procijenjena vrijednost opreme koja je predmet nabave iznosi 11.700.000,00 kuna. Oprema se nabavlja u okviru projekata Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji i Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu.

Početak postupka javne nabave očekuje se u listopadu ove godine.

 

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

 

Logo Cekom 2 2

 

ELEMENTI VIDLJIVOSTI

 

„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničke škole Koprivnica“

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA
Koristimo kolačiće
Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja i oglasa, za pružanje značajki društvenih medija i za analizu prometa.