Održan radni sastanak projektnog tima projekta „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“

IMG 3755 1

U utorak 13. travnja 2021. godine u konferencijskoj dvorani Koprivničko-križevačke županije održan je radni sastanak projektnog tima projekta „Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji“.

Tema sastanka bila je Aktivnost rekonstrukcije i dogradnje Centra kompetentnosti, odnosno rekonstrukcija i dogradnja Obrtničke škole Koprivnica i partnerske ustanove Strukovne škole Đurđevac.

IMG 3760 3

Na samom početku sastanka voditelj projekta Darko Masnec prisutne je obavijestio da je u tijeku pregled pristiglih ponuda za radove, te da se očekuje odabir izvođača spomenutih radova do kraja sljedećeg tjedna. Krajem mjeseca travnja očekuje se i potpisivanje ugovora o izvođenju radova, a u međuvremenu će se provesti i postupak nabave za uslugu stručnog nadzora. Postupkom javne nabave koji je objavljen 1. ožujka 2021. procijenjena vrijednost radova bila je 22.500.000,00 kuna, a otvaranje ponuda održano je 22. ožujka 2021. godine.

Na sastanku tima također je dogovoreno da će se paralelno sa izvođenjem radova provoditi javna nabava za nabavu sofisticirane opreme za opremanje praktikuma, laboratorija i učiona Centra kompetentnosti.

IMG 3756 2

 

eu logo zajedno do fondova ESI logotip boja manji   OP konkurentnost i kohezija BOJA  Logo CEKOM

„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

„Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Obrtničke škole Koprivnica“

Pin It

Obrtnička škola Koprivnica
Strukovna škola Đurđevac
Koprivničko - križevačka županija
PORA
Koristimo kolačiće
Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja i oglasa, za pružanje značajki društvenih medija i za analizu prometa.